Τρόποι Αποστολής - Πληρωμής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


Αντικαταβολή:
Με την παραλαβή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει καταβάλετε και το οφειλόμενο ποσό στην εταιρία μεταφορών που σας παραδίδει την παραγγελία σας.

Πιστωτική κάρτα (Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, American Express, Diners): 
ΠΡΙΝ την κατάθεση χρημάτων παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για έλεγχο του αποθέματος στο προιόν που επιθυμείτε.       
Μπορείτε με ασφάλεια να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική ή την χρεωστική σας κάρτα για την αγορά προϊόντων από των Διαδικτυακό μας Τόπο. Η χρέωση καθώς και τα στοιχεία της Πιστωτικής / Χρεωστικής σας κάρτας γίνονται ΑΠΟΚΛΕΙΣTIΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ στο περιβάλλον της συνεργαζόμενης τράπεζας EUROBANK. Ως εκ τούτου δεν θα γνωρίζουμε τον αριθμό της κάρτας σας ή άλλα στοιχεία που θα δώσετε κατά την χρέωσή της. Η συναλλαγή γίνεται με κρυπτογράφηση 128-bit η οποία σας παρέχει υψηλού επιπέδου προστασία και ασφάλεια.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ σε περίπτωση που δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε πληρωμή με κάρτα:
Από 28/2 όσοι χρησιμοποιούν παλιό browser στο device τους, δεν θα μπορούν να προχωρήσουν σε πληρωμή με πιστωτική κάρτα και αυτό γιατί έγινε ανανέωση του πρωτοκόλλου σε TLS 1.0
Μπορείτε να δείτε εδώ ποιοι browser δεν υποστηρίζουν το TLS 1.0:
https://help.salesforce.com/articleView?id=000220586&language=en_US&type=1
και εδώ:
https://tls1test.salesforce.com/s/ μπορείτε να κάνετε τεστ για να δείτε αν ο browser που χρησιμοποιείτε είναι εντάξει. 


Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:
ΠΡΙΝ την κατάθεση χρημάτων παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για έλεγχο του αποθέματος στο προιόν που επιθυμείτε.
Αφού έχετε επικοινωνήσει μαζί μας και έχετε ενημερωθεί για το ακριβές ποσό αγοράς του προϊόντος που επιλέξατε καθώς επίσης και τα έξοδα αποστολής, εξοφλείτε την οφειλή σας στον κάτωθι λογαριασμό:
EUROBANK
Αρ. Λογαριασμού: 0026.0031.31.0200947327
IBAN GR5102600310000310200947327
Δικαιούχος: ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
Κατά την κατάθεση θα εμφανιστούν τα στοιχεία μας δηλαδή: ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΑΡΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε τηλεφωνικά στα τηλέφωνα: +30 2105737406 ή στείλτε το παραστατικό κατάθεσης στο email info@selvino.gr

Στο κατάστημα:
Εάν επιλέξετε να παραλάβετε από το κατάστημα, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με μετρητά ή με τη χρήση της πιστωτικής σας κάρτας.
 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ & ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ - ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ


1) Παραλαβή από το κατάστημά μας,
ΑΓ. Γεωργίου 29 & Αν. Παπανδρέου, Τ.Κ. 13121, ΙΛΙΟΝ


2) Αποστολή στο χώρο σας
Έξοδα αποστολής:

α) Ελλάδα :
Για αποστολές εντός πόλεων με παραγγελίες άνω των 60 ευρώ είναι δωρεάν. Σε περιπτώσεις πληρωμής με αντικαταβολή, το κόστος αντικαταβολής είναι 2 ευρώ.
Για αποστολές κάτω των 60 ευρώ η χρέωση θα είναι 3 ευρώ . Σε περιπτώσεις πληρωμής με αντικαταβολή , το κόστος της αντικαταβολής θα είναι +2 ευρώ, ήτοι σύνολο μεταφορικών 5 ευρώ.

β) Για αποστολές στην Κύπρο: Η πληρωμή θα γίνεται με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό μετά απο επικοινωνία με το κατάστημα (τηλ. +306944614389) και με κούριερ δική σας επιλογής (του πελάτη) και χρέωση του πελάτη.

Χρόνος Αποστολής: 
Οι παραγγελίες που λαμβάνονται ως τις 13:00 των εργάσιμων ημερών (Δευτέρα – Παρασκευή), εκτελούνται και προωθούνται στην συνεργαζόμενη εταιρεία courier αυθημερόν.
Οι παραγγελίες που λαμβάνονται μετά τις 13:00 των εργάσιμων ημερών και αυτές που λαμβάνονται Σάββατο, Κυριακή και αργίες εκτελούνται και προωθούνται στην συνεργαζόμενη εταιρεία courier την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
Από την ημέρα προώθησης (ενημερώνεστε με mail ή sms) της παραγγελίας σας θα την παραλάβετε σε 4-5 εργάσιμες ημέρες.